Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri yüz kapılar hüsran görmez.

En oranlı fiyatı bulmanız yürekin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en isabetli yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Binalarda belirli standartlarda arsa alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde yangın kapısı olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de dumanı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli vasat oluşturur.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı sorunaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” yazgısı kâin baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayan faik kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page